DivčibareINFO logo

Vila Nada Divčibare

Vila Nada je apartmanski objekat na Divčibarama koji se nalazi u mirnom i atraktivnom kraju, na nadmorskoj visini 972m, pored hotela Crni Vrh, sa pogledom na restoran, baštu, bazen, sportske terene i novi dečiji zip line park u hotelskom kompleksu, koji su javno dostupni. Od glavne ulice je udaljena 150m, od centra Divčibara 1km, a od ski staze Crni vrh udaljena je 1.5km.

Apartmani Divčibarski izvor

U toku je izgradnja novog apartmanskog kompleksa na Divčibarama „Divčibarski izvor“ gde su apartmani u ponudi po principu direktne prodaje. U srcu čiste prirode, okružen planinskim livadama i borovom šumom, smešten je kompleks apartmana „Divčibarski izvor“. Udaljenost od centra Divčibara samo 700m ovu lokaciju čini idealnom.

U ponudi su apartmani površine od 26m2 do 60m2.

Pogledajte ponudu direktne prodaje apartmana na Divčibarama na sajtu www.divcibarski-izvor.rs

Apartmanski kompleks Šumska tajna

„Šumska tajna“ je apartmanski kompleks u izgradnji koji se nalazi u bajkovitom šumskom okruženju nedaleko od Hotela Maljen, samo 800 metara od centra Divčibara. Na ovoj mirnoj lokaciji oseća se predivan miris borove šume. Pored samog objekta prolazi asfaltni put.

Prodaja apartmana Divčibare

Kompleks apartmana „Šumska tajna“ počeo je sa gradnjom u februaru 2023. godine, tako da je već sada u toku prodaja apartmana u izgradnji po povoljnijoj ceni i uslovima plaćanja.

Za više informacija o raspoloživosti apartmana pogledajte web sajt www.sumskatajnadivcibare.rs