DivčibareINFO logo

Veliko interesovanje za nekretnine na Divčibarama

Prodaja apartmana Divcibare Divci Nova
divcibare-prodaja-apartmana-divci-nova

Cene apartmana na Divčibarama

I u ovoj godini vlada veliko interesovanje investitora odnosno kupaca za nekretnine na Divčibarama. Trenutno je aktivno oko 20 gradilišta. Uglavnom su u pitanju apartmanski objekti koji imaju od 20-30 smeštajnih jedinica po objektu. U toku je i izgradnja još pet objekata hotelskog tipa.

O velikom interesovanju za gradnju na Divčibarama, govori i podatak da je u toku postupak za izdavanje građevinskih dozvola za još par desetina sličnih objekata.

Cena apartmana na Divčibarama

Cene novogradnje na Divčibarama se kreću od 1.300, pa i do 2.000 evra po kvadratu. Cena zavisi od lokacije, opremljenosti apartmana, kvaliteta gradnje i dodatnih sadržaja. Kao kupci apartmanskih objekata, tradicionalno su najviše zainteresovani stanovnici Beograda, Novog Sada i drugih gradova Vojvodine.

Divcibare Prodaja apartmana u izgradnji Green Hills
Green Hills – gradnja-beton.rs

Imajući u vidu da su kamate na štednju previše niske, investiranje kroz nekretnine se pojavilo kao jedan od trenutno najisplativijih i najsigurnijih načina za uvećanje kapitala, pa se sve veći broj ljudi odlučuje da ulaže novac u kupovinu nekretnina, za koje se očekuje da će u narednom periodu imati uvećanu vrednost.

Cena placeva na Divčibarama

Pored kupovine apartmana u apartmanskim objektima,  veliko je interesovanje i za placeve na Divčibarama. U zavisnosti od lokacije i pristupne infrastrukture, cene placeva na Divcibarama se kreću od 2.000 do 5.000 evra za ar.

Uskoro redizajniran sajt www.divcibareinfo.com sa širokom ponudom nekretnina, apartmana, smeštaja, hotela i restorana na Divčibarama..

Tri jele prodaja apartmana Divcibare
Tri jele – trijeledivcibare.rs
Visina snega 0cm
Ski staza Centar – žičara
Ski staza Centar – bebi lift
Ski staza Crni vrh
Crni vrh ski škola i renta
Kamera - Divčibare - SKI resort