DivčibareINFO logo

Reportaža o Divčibarama u emisiji „Knjiga utisaka“ na RTS-u

rts

U emisiji „Knjiga utisaka“, koja će se emitovati na drugom programu Radio Televizije Srbije u subotu 22. marta sa početkom u 11.30 časova biće predstavljeno turističko mesto Divčibare. Autor emisije je novinarka RTS-a Svetlana Ceca Zrilić.

Ova reportaža o Divčibarama je tokom februara snimana u organizaciji Odseka za lokalni razvoj i privredu grada Valjeva i Turističke organizacije Valjevo. Snimano je na nekoliko najatraktivnijih lokacija na Divčibarama: u centru, na vidikovcima, na novoj ski stazi itd.

Svoje viđenje sadašnje situacije, problema i izazova, infrastrukturnih i razvojnih projekata, perspektiva i šansi za razvoj dali su predstavnici mesne zajednice, turističke privrede Divčibara, Direkcije za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju, Valisa, Turističke organizacije, Gradske uprave.

Predstavljen je nacrt izmena i dopuna plana generalne regulacije za turistički centar Divčibare. Ukazano je na ključne infrastrukturne projekte koji će stvoriti uslove za dalji razvoj i doprineti da Divčibare postanu značajan planinski turistički centar.

Izvor valjevo.rs

Visina snega 0cm
Ski staza Centar – žičara
Ski staza Centar – bebi lift
Ski staza Crni vrh
Crni vrh ski škola i renta
Kamera - Divčibare - SKI resort