DivčibareINFO logo

Realizovana obuka „Primena zdravstveno higijenskih mera u turističko ugostiteljskim objektima”

Obuka Divcibare, Poslovno udruženje Hores
hotel-divcibare-obuka-turizam-predavanje-01

U Hotelu Divčibare je u četvrtak 14.04.2022.godine, realizovana Obuka „Primena zdravstveno higijenskih mera u  turističko ugostiteljskim objektima”.  Obuka je realizovana u okviru projekta „EU ZA TEBE – ZA KULTURNO NASLEĐE I TURIZAM“, koji sprovodi Poslovno udruženje Hores. Projekat se realizuje preko Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju GIZ, a glavni partner je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

Kao odgovor na izazove koje je pandemija COVID-19 stavila pred turistički sektor, projekat je u svoje aktivnosti stručne podrške i jačanja kapaciteta uvrstio i podršku sprovođenju doborovoljne sertifikacione šeme „Čisto i sigurno“, koju sprovodi Poslovno udruženje HORES. Ova mera ima za cilj da se razviju zdravstveno-bezbednosni protokoli u turizmu, kao i da se obuče turistički radnici za njihovu primenu, kako bi se smanjili rizici od širenja virusa u turističkim objektima.

hotel-divcibare-obuka-turizam-predavanje-02

Učesnici obuke (predstavnici turističkih smeštajnih kapaciteta sa Divčibara), upoznali su se sa operativnim smernicama za primenu porotokola za upravljanje covid-om 19 u sektoru turizma, kao i sa sprovodjenjem sertifkacije objekta ” Čisto i sigurno”.

Obuka je realizovana uz podršku hotela Divčibare i Turističke organizacije Valjevo i poslovnog udruženje Hores.

DivčibareINFO
www.divcibareinfo.com

hotel-divcibare-obuka-turizam-protokol-za-higijenske-mere

Visina snega 0cm
Ski staza Centar – žičara
Ski staza Centar – bebi lift
Ski staza Crni vrh
Crni vrh ski škola i renta
Kamera - Divčibare - SKI resort