DivčibareINFO logo

Poznati izvođači na ovogodišnjem Mountain Music Festu

mmf-2023

Ovog avgusta, tačnije od 11. do 13., Divčibare će ponovno vibrirati od zvuka muzike na tradicionalnom Mountain Music Festu. Organizatori su objavili impresivan spisak izvođača koji će razveseliti posetioce tokom trodnevnog festivala.

Na otvaranju u petak, 11. avgusta, na glavnoj bini ispod ski staze Crni vrh, nastupiće Dolores, Bjesovi, Darko Rundek i DJ MKDSL. Drugog dana, u subotu, 12. avgusta, na istoj bini će zabavljati KKN, Zoster, Goblini, Rambo Amadeus i Prti Bee Gee. Vinyl stejdž će biti epicentar dobre zabave uz White City Soul, Dirty Hairy, DJ Chivare, i Đorđija Stajkića.

Breza stage će ugostiti Milovanu i prijatelje, Funkier Project, Nevenu Jeremić i Lutona&Šćepine vragolije, dok će poslednji dan festivala biti rezervisan za vrhunske izvođače EX-YU hitova i Peđu Radovića.

Osim bogatog muzičkog programa, organizatori su se pobrinuli da svi uživaju u festivalu, bez obzira na uzrast. U Čudnoj šumi će biti organizovane kreativne radionice, dok će ljubitelji adrenalina moći da uživaju u Zip-line-u i Avantura parku.

Za one koji vole prirodu, obezbeđen je besplatan kamp u blizini festivalskog prostora. Karte su već u prodaji na veb-sajtu i prodajnim mestima tickets.rs, a mogu se nabaviti i na ulazu na festivalu. Deca do 10 godina imaju besplatan ulaz, kao i prethodnih godina. Očekuje se da će Mountain Music Fest ponovno spojiti ljubitelje muzike i prirode u nezaboravnom festivalskom doživljaju.

Visina snega 0cm
Ski staza Centar – žičara
Ski staza Centar – bebi lift
Ski staza Crni vrh
Crni vrh ski škola i renta
Kamera - Divčibare - SKI resort