DivčibareINFO logo

Ponuda i planovi DivčibareINFO portala

Poštovani prijatelji i posetioci našeg sajta,

Obaveštavamo vas da naš portal iz meseca u mesec beleži sve veću posećenost i da je već duže vreme liderski i ubedljivo najposećeniji sajt koji promoviše turistički centar Divčibare.

Naš portal www.divcibainfo.com nastoji da pruži svoj doprinos promociji i razvoju Divčibara, i da pokrene neke stvari. Web kamera na stazi “Centar” je u funkciji i u ovoj fazi prikazuje se u obliku slike i ažurira se u intervalu od 5 sekundi. Nastojimo da uskoro pustimo u rad drugu live kameru koja se nalazi u delu Divčibara zvanom „Narcis polje“. Radimo i na android aplikaciji za mobilne telefone, koja će uskoro biti završena.

Trudićemo se da opravdamo Vaše poverenje, da budemo još bolji, aktuelniji, sa najnovijim informacijama, vestima i zanimljivostima sa Divčibara. Nastojaćemo da uvedemo i nove servise na našem portalu i da još kvalitetnije promovišemo sve potencijale, lepote, kapacitete i sadržaje Divčibara, što će sigurno doprineti većem interesovanju, posećenosti i razvoju Divčibara

Pozivamo Vas da nas pratite i na facebook-u preko profila Divčibare Info www.facebook.com/divcibareinfo i na stranici Divčibare www.facebook.com/Divcibare kao i na twitter-u Divčibare www.twitter.com/Divcibare

Vaše usluge, proizvode, popuste, pogodnosti, akcije, nekretnine, objekte, apartmane, sobe, sadržaje, promocije itd. možete oglasiti na našem sajtu, kao i putem našeg profila i stranica na društvenim mrežama.

Hvala Vam što nas pratite!
DivčibareINFO tim

Visina snega 0cm
Ski staza Centar – žičara
Ski staza Centar – bebi lift
Ski staza Crni vrh
Crni vrh ski škola i renta
Kamera - Divčibare - SKI resort