DivčibareINFO logo

Ponovo radi web kamera!!!

divcibareinfo-kamera

Poštovani posetioci portala DivčibareINFO.com i ljubitelji Divčibara obaveštavamo Vas da smo danas uspeli da posle višemesečnih napora ponovo pustimo online web kameru na ski stazi „Centar“ na Divčibarama. U prethodnom periodu imali smo problem sa bežičnim internetom na stazi, ali u saradnji sa „Divčibarskim zamkom“ i zakupcima Ski staze „Centar“ Divčibare, uspeli smo i to da prevaziđemo i da omogućimo da kamera ponovo bude dostupna širokom krugu korisnika putem našeg web portala. Kameri se može pristupiti isključivo putem našeg internet portala i do daljeg će se prikazivati u vidu slike koja se ažurira u intervalu od 5 sekundi.

Očekujemo da ćemo u saradnji sa Villa Bella Vista Divčibare uskoro pustiti online na našem sajtu i novu WiFi HD IP kameru izuzetnog kvaliteta koja se nalazi na krovu pomenute vile, na skoro 1.000 mnv u delu Divčibara zvanom Narcis polje, pored glavnog puta. Kamera je visoke rezolucije, sa rotacijom od 360 stepeni i moći će da pruža sliku u svim pravcima sa Divčibara. Preko kamere moći ćete da UŽIVO vidite vremenske uslove na Divčibarama, predivne pejzaže, a u zavisnosti od pozicije kamere i pogled na ski staze, pogled prema Kosjeriću, Zlatiboru, putu prema Kaoni, Golubcu, prema centru Divčibara itd.

Ovom prilikom pozivamo zainteresovane sponzore, ugostiteljske objekte, preduzeća, agencije, pojedince i druge da se jave i reklamiranjem svojih smeštajnih kapaciteta, usluga i proizvoda na sajtu www.divcibareinfo.com podrže rad ovog portala i pomognu nam u promociji i razvoju Divčibara.

DivčibareINFO tim

[php function=1]

Visina snega 0cm
Ski staza Centar – žičara
Ski staza Centar – bebi lift
Ski staza Crni vrh
Crni vrh ski škola i renta
Kamera - Divčibare - SKI resort