DivčibareINFO logo

POČINJE SKI SEZONA NA DIVČIBARAMA

Ski staza Crni vrh Divcibare

Ski staza „Crni vrh”, u okviru Divčibare Ski Resorta, biće otvorena za javnost u utorak 31. decembra 2019, na dan dočeka Nove godine.

Radno vreme skijališta je svakog dana od 9 do 16 časova.

Novina u predstojećoj sezoni je da će se cene ski karata razlikovati za radne dane i dane vikenda. U radnim danima cene ski karata ostaju nepromenjene u odnosu na prošlu godinu, dok će cene karata za dane vikenda biti od 10 do 20% više u zavisnosti od vrste ski pasa. Besplatna vožnja važi za decu uzrasta do 5 godina.

Na stazi će raditi objekat za iznajmljivanje opreme, dežuraće zdravstvena služba i Gorska služba spasavanja Srbije. U podnožju staze, na ski poligonu radiće ski škola za decu i odrasle.

Posetioce skijališta posebno će obradovati novoizgrađen ugostiteljski objekat  DivčiBAR – bar i restoran, sa  raznovrsnom ponudom hrane i pića. Petkom i subotom restoran će raditi do 23h, dok će ostalim danima raditi od 8 do 17h.

Zbog svoje blizine velikim gradovima, Divčibare je mesto na koje je atraktivno doći čak i na dan. Osim iz okolnih mesta i gradova najveća poseta skijaša i bordera očekuje se iz Beograda, Novog Sada, Šapca, Obrenovca, Čačka i Loznice. Protekle sezone na ski stazi Crni vrh u 70 skijaških dana – skijalo je više od 10.000 skijaša i snoubordera.

Ski staza „Crni vrh“ duga je 850 m, sa visinskom razlikom od 180 metara. Poseduje dvosednu žičaru, kapaciteta 1200 skijaša na sat. Na stazi je u funkciji sistem za veštačko osnežavanje koji broji šest topova i dve žirafe. Staza po međunarodnoj kategorizaciji ima oznaku crvena i namenjena je veštijim skijašima.

Pogledajte kompletan cenovnik karata za ski sezonu 2019/2020.

Cene iznajmljivanja ski opreme možete ih pogledati u rubrici ski rental.

Situaciju na skijalištu možete pratiti putem web kamere.

izvor – DSR – http://divcibareskiresort.com/pocinje-ski-sezona-na-divcibarama/

Visina snega 0cm
Ski staza Centar – žičara
Ski staza Centar – bebi lift
Ski staza Crni vrh
Crni vrh ski škola i renta
Kamera - Divčibare - SKI resort