DivčibareINFO logo

OTVOREN HOTEL “CRNI VRH” NA DIVČIBARAMA

hotel-crni-vrh-divcibare06

Danas je na Divčibarama otvoren luksuzni turističko-sportski kompleks „Crni vrh“.  Otvaranju su prisustvovali predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar za trgovinu, turizam i telekomunikacije Rasim Ljajić.

Predsednik Vučić je poručio da će država još više pomagati domaćim investitorima koji su zaradili novac u svetu i hoće da ga ulože u Srbiju. Vučić je zahvalio Milošu i Jovanu Teodosiću, kako je rekao, na tom fantastičnom ulaganju vrednom 7,8 miliona evra, koje će doći i do 10 miliona evra. Rekao je da će država pomoći i da se napravi veliki travnati teren za fudbal, kao i da će biti urađen još jedan sa veštačkom travom, a da je Fudbalski savez obećao da će uraditi reflektore.

Fudbaler Dejan Stanković je obećao da će na Divčibare dovesti fudbalere Crvene zvezde, umesto da idu na pripreme u Sloveniju.

Vučić je najavio da će biti urađen novi put od Krčmara do Divčibara i da će se stizati za samo sat vremena do tog centra, kao i da će se uraditi potrebna infrastruktura, vodovod i kanalizacija preko Kancelarije za javna ulaganja.

Otvaranju je prisustvovao i veliki broj srpskih sportista i sportskih radnika, među kojima su i legendarni košarkaški trener Dušan Duda Ivković, predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predarg Danilović, proslavljeni fudbaler, novi trener Crvene zvezde Dejan Stanković i bivši fudbaler tog kluba Marko Pantelić.

Hotel “Crni vrh” je kategorizovan sa četiri zvezdice, sagrađan je na tri nivoa i raspolaže sa 111 soba i apartmana. Smešten je u mirnom okruženju borove šume, a celokupan kompleks se prostire na 2,2 hektara zemljišta.

©www.kolubarske.rs

Visina snega 0cm
Ski staza Centar – žičara
Ski staza Centar – bebi lift
Ski staza Crni vrh
Crni vrh ski škola i renta
Kamera - Divčibare - SKI resort