DivčibareINFO logo

Obuka Skijanja na Divčibarama: Besplatna zimska avantura za valjevske učenike

Škola skijanja Divčibare ski resort
Divcibare ski resort ski staza Crni vrh

U nastojanju da podstakne ljubav prema zimskim sportovima među mladima, Divčibare Ski Resort s ponosom najavljuje besplatnu obuku skijanja za učenike valjevskih osnovnih i srednjih škola tokom ove zimske sezone. Ova inicijativa proizilazi iz saradnje sa školama na području Valjeva i ima za cilj pružanje prilike deci da otkriju radosti skijanja i stvore trajne uspomene na planini.

Svi zainteresovani učenici imaju priliku da dobiju besplatan ski pas i kompletnu ski opremu, uz dodatnu prednost besplatne obuke skijanja za početnike. Da bi učestvovali u ovoj izuzetnoj aktivnosti, potrebno je da se zainteresovani učenici prijave svojim profesorima fizičkog vaspitanja. Ova inicijativa ima za cilj omogućiti pristup skijanju onima koji možda nisu imali priliku da isprobaju ovo uzbudljivo iskustvo.

S obzirom na trenutne uslove na stazi, moguće je uživati ​​u optimalnim uslovima za skijanje. Sa preko 20 centimetara utabanog snega, staza je pripremljena za sve nivoe skijaških veština. Prijatne dnevne temperature dodatno stvaraju idealne uslove za boravak na planini i uživanje u zimskim radostima.

Besplatna obuka skijanja u saradnji sa nastavnicima fizičkog vaspitanja

Ova inicijativa ima za cilj ne samo podsticanje fizičke aktivnosti među učenicima već i pružanje prilike za razvoj samopouzdanja, timskog duha i prevazilaženje izazova. Skijanje nije samo sport, već i iskustvo koje podstiče zdrav životni stil i neguje ljubav prema prirodi.

Nastavnici fizičkog vaspitanja igraju ključnu ulogu u sprovođenju ove inicijative, budući da će biti odgovorni za koordinaciju prijava učenika i organizaciju aktivnosti na samoj stazi. Oni će biti podrška i motivacija učenicima tokom njihovog skijaškog puta.

Divčibare Ski Resort ima tradiciju pružanja izuzetnih usluga za ljubiteljie zimskih sportova. Ova obuka skijanja za valjevske učenike predstavlja dodatak njihovim naporima da povežu zajednicu s prirodom i podstaknu aktivan način života. Osim što se stvara prilika za učenje skijanja, ova inicijativa takođe pruža priliku za druženje, izgradnju prijateljstava i stvaranje sećanja koja će trajati ceo život.

Nastavnici i roditelji su oduševljeni ovom inicijativom, videći je kao jedinstvenu priliku za decu da se povežu sa prirodom, istraže svoje granice i stvore nezaboravna iskustva. Očekuje se da će ova obuka skijanja postati dugoročna tradicija, obogatjujući živote generacija koje dolaze.

Pridružite se ovoj sjajnoj inicijativi i zajedno sa svojim vršnjacima iskusite čaroliju skijanja na prelepim padinama Divčibara. Radujemo se tome da zajedno stvorimo uspomene koje će trajati ceo život. Vidimo se na stazi! ❄️🎿

Visina snega 0cm
Ski staza Centar – žičara
Ski staza Centar – bebi lift
Ski staza Crni vrh
Crni vrh ski škola i renta
Kamera - Divčibare - SKI resort