DivčibareINFO logo

MMF – Doprinos Turističkom Razvoju Valjeva

mmf_2019

Gradsko veće Valjeva je nedavno proglasilo Mountain Music Fest (MMF) manifestacijom od posebnog značaja za grad. Ovaj muzički festival, koji se tradicionalno održava na Divčibarama svakog drugog vikenda u avgustu, sada zauzima zvanično mesto među događajima koji doprinose ugledu i turističkom prosperitetu Valjeva.

MMF, kao internacionalni festival, donosi muzički doživljaj kroz izvođače kako iz Srbije, tako i iz drugih zemalja. Osim bogatog muzičkog programa, festival organizuje različite sadržaje namenjene svim generacijama, privlačeći posetioce kako iz Srbije, tako i iz inostranstva. Odluka Gradskog veća posebno naglašava neosporni doprinos MMF-a turističkom razvoju Divčibara.

U skladu s odlukom o budžetu za 2023. godinu, predviđena su sredstva u iznosu od 2,5 miliona dinara za realizaciju ove odluke. MMF će se pridružiti prestižnom društvu kao 13. manifestacija od posebnog značaja za grad Valjevo, rame uz rame sa događajima poput Jazz festa, Letnje basket lige, Tešnjarskih večeri i mnogih drugih.

Visina snega 0cm
Ski staza Centar – žičara
Ski staza Centar – bebi lift
Ski staza Crni vrh
Crni vrh ski škola i renta
Kamera - Divčibare - SKI resort