DivčibareINFO logo

Divčibare Ski Resort – Obaveštenje o novom cenovniku ski passa za zimsku sezonu 2023/2024

Divcibare ski resort ski staza Crni vrh
Divcibare ski resort ski staza Crni vrh

Divčibare, decembar 2023 – Uoči početka zimske sezone 2023/2024, Divčibare Ski Resort obaveštava svoje posetioce o novom cenovniku ski pasa, koji će biti aktuelan tokom ove zimske sezone.

U skladu sa stalnim porastom inflacije i troškova, cena ski pasa je prilagođena kako bi omogućila održavanje visokog nivoa usluga. Nažalost, cena ski pasa je povećana za oko 15%, uzimajući u obzir sve faktore, a posebno rast troškova energenata.

Međutim, Divčibare Ski Resort želi naglasiti prednosti za redovne posetioce tokom ove zimske sezone. Uvedene su opcije ski pasa za 6 ili 10 dana, čija kupovina omogućava skijašima povoljniju cenu ski pasa. Dodatna prednost ovih vrsta ski pasa jeste fleksibilnost, jer se mogu koristiti bilo koji dan tokom cele zimske sezone.

Divcibare ski resort ski staza Crni vrh, DivčiBar
Divcibare ski resort ski staza Crni vrh, DivciBar

Ski pass kupovina

Divčibare Ski Resort podseća sve posetioce da je kupovina ski pasa isključivo moguća na prodajnom mestu skijališta. Ovo je ključno kako bi se izbegle neprijatnosti, a kupci ne bi ostali bez usluga osiguranja i službi spašavanja, koje su deo paketa sa važećim ski pasom.

DivčibareINFO i Divčibare Ski Resort žele svima sjajnu zimsku sezonu, ispunjenu uživanjem u snegu i brojnim skijaškim radostima. Vidimo se na stazi!

Cene ski karata – radni dani

Ski pass cenovnik radni dani Divcibare Ski resort, DSR

Cene ski karata – vikendi i praznici

Ski pass cenovnik vikendi i praznici Divcibare Ski resort, DSR

 

Snimak iz vazduha Divcibare ski resort, ski staza Crni vrh Divcibare, DSR, Divcibare INFO, ski pass cena 2023-2024.
Visina snega 0cm
Ski staza Centar – žičara
Ski staza Centar – bebi lift
Ski staza Crni vrh
Crni vrh ski škola i renta
Kamera - Divčibare - SKI resort