DivčibareINFO logo

Divčibare pune gostiju

Divcibare

Više hiljada gostiju trenutno boravi na Divčibarama, dok su za novogodišnje praznike bili rasprodati svi hoteli, kao i privatni smeštaj. Nakon novogodišnjih praznika jedan broj turista je otišao sa Divčibara, ali u vodećem turističkom mestu valjevskog kraja i dalje odmara veliki broj gostiji, prvenstveno zbog toga što je u toku dečji raspust, ali i zbog činjenice da na Divčibarama ima preko 30 centimetara snega.

Nova ski staza „Crni vrh“, iako je prošle sedmice na Divčibarama bilo preko 40 centimetara snega, još uvek nije proradila, a po svemu sudeće, neće ni raditi u ovoj zimskoj sezoni. Ljubiteljima skijanja preostaje jedino staza kod hotela „Pepa“, gde je dnevni ski pas za odrasle 600 dinara, a za decu 500 dinara. Iznajmljivanje ski opreme na jedan dan košta 600 dinara. Svi prilazi Divčibarama su prohodni, ali je zbog ugaženog snega neophodan zimska oprema.

Za posetioce portala DivčibareINFO.com i ljubitelje Divčibara ponovo je u funkciji online web kameru na ski stazi „Centar“ na Divčibarama. Kameri se može pristupiti isključivo putem  internet portala DivčibareINFO.com i do daljeg će se prikazivati u vidu slike koja se ažurira u intervalu od pet sekundi.

Izvor www.patak.co.rs

[php function=1]

Visina snega 0cm
Ski staza Centar – žičara
Ski staza Centar – bebi lift
Ski staza Crni vrh
Crni vrh ski škola i renta
Kamera - Divčibare - SKI resort