Aktuelnosti

Divčibare pune gostiju

Više hiljada gostiju trenutno boravi na Divčibarama, dok su za novogodišnje praznike bili rasprodati svi hoteli, kao i privatni smeštaj. Nakon novogodišnjih praznika jedan broj turista je otišao sa Divčibara, ali u vodećem turističkom mestu valjevskog kraja i dalje odmara veliki broj gostiji, prvenstveno zbog toga što je u toku dečji raspust, ali i zbog činjenice da na Divčibarama ima preko 30 centimetara snega.

Nova ski staza „Crni vrh“, iako je prošle sedmice na Divčibarama bilo preko 40 centimetara snega, još uvek nije proradila, a po svemu sudeće, neće ni raditi u ovoj zimskoj sezoni. Ljubiteljima skijanja preostaje jedino staza kod hotela „Pepa“, gde je dnevni ski pas za odrasle 600 dinara, a za decu 500 dinara. Iznajmljivanje ski opreme na jedan dan košta 600 dinara. Svi prilazi Divčibarama su prohodni, ali je zbog ugaženog snega neophodan zimska oprema.

Za posetioce portala DivčibareINFO.com i ljubitelje Divčibara ponovo je u funkciji online web kameru na ski stazi „Centar“ na Divčibarama. Kameri se može pristupiti isključivo putem  internet portala DivčibareINFO.com i do daljeg će se prikazivati u vidu slike koja se ažurira u intervalu od pet sekundi.

Izvor www.patak.co.rs

[php function=1]
Prikaži još

Povezani sadržaji

Jedan komentar

  1. Da je bilo imalo pameti zadnjih 25 godina ne bi Divčibare pretekao Zlatibor !!!! Da li se gospodo iz grane Valjevskog turizma sećate 70-tih i 80-tih godina ??????????? Da li znate narodnu izreku – VEZANO KUČE ZA SENO ! ( niti jede , niti kome daje ! ).

Close