DivčibareINFO logo

Asfaltiranje dva puta na Divčibarama

divcibare asfaltiranje puta
divcibare-asfaltiranje-ulica-ka-ski-stazi-crni-vhr

Na Divčibarama se nastavlja sa infrastrukturnim uređenjem, pa su presvučene asfaltom dve deonice puteva u našem turističkom centru. Asfaltirana je deonica od pumpe do Vodovoda prema ski stazi Crni vrh, dužine 720 metara i deonica pored crkve prema hotelu Maljen, u dužini od 180 metara.

Radove je obišao rukovodilac Odeljenja za infrastrukturu i građevinsko zemljište Branko Vuković, koji je rekao da grad Valjevo, uz podršku države, sprovodi ambiciozne planove na uređenju Divčibara.

Divčibare – novi asfalt ka stazi Crni vrh

„Poboljšanje putne infrastrukture je prvi uslov da gosti bezbedno i lako dođu do Divčibara, koje su doživele poslednjih godina pravi procvat. Ova dva puta su bila u lošem stanju, jer je velika frekvencija saobraćaja na njima. Putevi vode do nove ski staze i drugi je u samom centru pored crkve. Na nama je da se postaramo da ovo turističko mesto razvijamo planski i organizovano, kako bi Divčibare sačuvale svoju lepotu, a opet da zadovoljimo potrebe sve većeg broja turista i investitora koji su zainteresovani za ulaganje u Divčibare“, istakao je Vuković.

Radovi se sprovode u okviru rehabilitacije ulica, za šta je grad Valjevo ove godine opredelio 28 miliona dinara. Radove izvodi Preduzeće za puteve „Valjevo“.

DIVČIBAREINFO

#divcibareinfo

www.divčibareinfo.com

Divčibare – asfaltiranje
Divčibare – novi asfalt od benzinske pumpe ka stazi Crni vrh
Visina snega 0cm
Ski staza Centar – žičara
Ski staza Centar – bebi lift
Ski staza Crni vrh
Crni vrh ski škola i renta
Kamera - Divčibare - SKI resort